"El profesor mediocre dice. El buen profesor explica. El profesor
superior demuestra. El gran profesor inspira."


martes, 24 de noviembre de 2009

El Cibernàrium.


El dia 16 de Novembre vam assistir a una conferència que tractava del cibernàrium, per començar explicaré una mica que vol dir això.





Què és el Cibernàrium?


És l'espai per iniciar-te en les noves tecnologies, estar al dia de les últimes solucions tecnològiques i aprendre a utilitzar les eines d'Internet per millorar el teu perfil professional.


Un multiespai de Barcelona Activa (Ajuntament de Barcelona) amb més de 1000 m2 d'instal.lacions d'accés lliure i obert a tothom on trobaràs un ampli programa d'activitats gratuïtes de formació adaptada a les teves necessitats.


Des de la iniciació bàsica a Internet fins a les aplicacions professionals de les noves tecnologies: activitats diferents pensades per a les persones en edat laboral:


• De curta durada: d'entre 1 i 4 hores.


• Flexibles: es repeteixen en diversos dies i hores (matí i tarda).


• Actualitzades: trimestralment s'incorporen noves activitats.• Integrades: s'organitzen en forma de recorreguts temàtics.


• A la carta: apunta't només a les activitats que t'interessin o fes un recorregut ordenadament.

La conferència va començar amb un qüestionari sobre els programes que coneixiem i els que no per veure els nivells informàtics de la gent que hi erem allà, tot seguit van començar a explicar en què consistia el cibernàrium, per a que servia i com s'utilitzava.


Van dir una frase que em va semblar molt interesant:"Cada escuela tiene su tecnologia y cada tecnologia implica un modelo de aprendizaje"


La trobo molt interessant, ja que penso que té molta raó.




En reflexió sobre aquesta conferència per a experiència pròpia realment vam aprendre coses que no sabiem, ja que jo pensava que aquest tipus d'activitats no eres gratuïtes i si que ho són.


Per altre banda, tampoc crec que hem sigui molt útils actualment tot el que vaig sentir però mai s'ha de rebutjar una informació nova i més quan potser en algun moment et pot servir d'ajuda ja que mai se sap com serà el teu futur.





Laura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario