"El profesor mediocre dice. El buen profesor explica. El profesor
superior demuestra. El gran profesor inspira."


jueves, 26 de noviembre de 2009

Competències digitals específiques del metre en relació a la tecnologia

Ahir a la classe de Gestió i Tic vem treballar les competències digitals específiques del mestre en relació a la tecnologia. Això ho hem fet dividin la classe en uns quants grups, cada grup ha explicat una mica cada apartat. El meu grup hem explicat les normes ISTE i aquesta ha sigut la meva part que he fet:

NORMES ISTE.

*Experièncias de l'aprenentatge i evaluacions pròpies de la era digital:

Segons el que ens diuen aquestes normes en aquest apartat, els docents disenyen, deseonvolupen i evaluen experiències d'aprenentatge autèntic i valoracions, que incorporen eines i recursos contemporanis per optimitzar l'aprenentatge els contiguts de manera contextualitzada, i per desenvolupar el coneixement, les habilitats i les actituds identidicats en els Estàndars pels Estudiants. Els docents:

  1. Disenyen o adapten experiències d'aprenentatge pertinents que incorporen eines i recursos digitals per promoure l'aprenentatge i la creativitat dels estudiants.
  2. Desenvolupen ambients d'aprenentatge enriquits per TIC que permeten a tots els estudiants satisfer la seva curiositat invididual i convertir-se en participants actius en la fixació dels seus propis objectius d'aprenentatge, en l'administració d'aquell aprenentatge i en l'evaluació dels seu progrès.
  3. Personalitzen i adapten les activitats d'aprenentatge per atendre els diferents estils d'aprenentatge dels estudiants, les seves estratègies de treball i les seves habilitats en l'utilització d'eines i recursos digitals.
  4. Aporten als estudians evaluacions formatives i sumatives, múltiples i variades, alineades amb estàndars del contingut de les assignatures i estàndars de TIC, i utilitzen l'informació resultant per retroalimentar l'aprenentatge i l'ensenyament.

Aquest és un fragment del que ens diu, però està traduit al català. Els docents ha de saber manipular l'informació perquè pugui ser eficient pels alumnes, pero això han d'adaptar aquests continguts a unes estratègies per tal de que els alumnes puguin conèixer aquestes habilitats i actituds per tal de poder-se formar adequadament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario