"El profesor mediocre dice. El buen profesor explica. El profesor
superior demuestra. El gran profesor inspira."


miércoles, 16 de diciembre de 2009

El nostre debat: L'educació obligatòria fins els 18 anys.

El tema del nostre debat és l'educació obligatòria fins els 18 anys i constava de: Marina Parras, Anna Sainz, Andrea Velez, Mònica Talegón, Anna Díaz, Cristina Cazador, Mireia Vázquez, Estel Gamisans i jo. Aquest tema és molt actual ja que s'esta plantejant aquesta possibilitat d'obligar als estudiants a cursar els teus estudis 2 anys més. Així els estudiants després de la Educació Secundària Obligatòria hauran de fer o un Batxillerat o un mòdul que s'adapti ha estudis posteriors de la ESO.

La meva posició en aquest debat era en contra i així entre tot el meu grup vam haver de buscar arguments per tal de defensar la nostra posició.

Valoració:

Penso que el nostre debat va sortir molt bé, ja que haviam practicat molt en conjunt i realment va ser satisfactori el final, ja que va sortir tot com haviem planejat. Tot i així, a la nostra valoració conjunta comentarem amb deteniment els aspectes positius i negatius.
Per altra banda, aquesta experiència va ser molt profitosa perquè vam experimentar el que és un debat realment amb les seves pautes i ens va servir també per parlar en públic que penso que és el que més por ens fa i més ens costa i d'aquesta forma podrem arribar a acotumar-nos a fer-ho.

No hay comentarios:

Publicar un comentario