"El profesor mediocre dice. El buen profesor explica. El profesor
superior demuestra. El gran profesor inspira."


lunes, 1 de febrero de 2010

Conferència Anna Pérez

Al blog del Juan Antonio he trobat una entrada que parlava sobre la conferència que va oferir l'Anna Pérez, la qual estava penjada també al blink i m'ha semblat molt interessant la seva reflexió i explicació i per aquest motiu volia parlar-ne una mica del tema.

L'Anna Pérez és mestra cel CEIP Drassanes i està implicada pel que fa al món dels blocs, i també té el seu propi bloc: Bloc de l'Anna Pérez.


Doncs bé, tal i com explica en Juan Antonio, dins del món dels blocs trobem el web 1.0 i el web 2.0, els quals han anat evolucionant d'una manera molt notable i gràcies això ara tothom qui vulgui pot tenir el seu propi bloc, i pot opinar sobre temes que a cadascú semblin interessants. Així mateix altres persones poden llegir aquest contingut, això vol dir que hi ha una interacció.


Aquesta imatge que va posar el Juan Antonio ho explica realment bé, per això he volgut posar-la jo també aquí:





Valoració:

Pel que fa a la meva valoració personal, crec que la nostra generació ha sigut una de les generacions amb més sort, ja que hem pogut conèixer aquests nous móns d'Internet, ja que si hi pares a pensar en un futur els llibre quasi bé no s'utilitzaran perquè ja tot serà electronic. Així com quan erem petits alguns encara utilitzavem munts de llibres i enciclopèdies per ajudar a recercar treballs, actualment els nens tenen tota la informació que necessiten en el seu ordinador, i tot i que a vegades hi ha coses no fiables, poden contrastar informació de diferents fonts amb una gran rapidesa en comparança als llibres.

Quan jo era petita recordo quan vam començar a posar Internet a casa i primerament no dominava molt el tema, pero jo deuria tenir ja uns 6 o 7 anys per tant per mi va ser molt fàcil adaptar-me a les noves teconologies i crec que això és el que passarà en les següents generacions, els nens practicament naixeran amb el ratolí a la mà.

Per altra banda, podem pensar en el "copiar i enganxar" ja que és el gran problema de tots els mestres i mestras. Amb el temps, han sortir diverses solucions per aquest problemes, com per exemple programes que detecten si has copiat d'alguna pàgina. Això em sembla una bona solució, ja que hem d'acostumar als nens a fer els seus pròpis redactats i no limitar-se a creure tota la informació que es diu a Internet perquè aquesta és la banda dolenta de que en aquests temps tothom pugui escriure, opinar, i redactar a Internet.

2 comentarios:

  1. I am extremely greatfull to you as you shared this.I am recently developing associate app subway surfers mod apk latest version that is you would possibly have an interest to seem on that.

    ResponderEliminar